...

VERZENDING & RETOUNEREN

Als u niet tevreden bent met uw aankoop nadat u hem heeft ontvangen, laat het mij dan zo snel mogelijk weten. Dan kunnen wij samen op zoek naar een oplossing. Retourzendingen  worden nog binnen 7 werkdagen na ontvangst van uw bestelling geaccepteerd. De voorwaarden zijn wel dat het artikel niet is gebruikt of gedragen. De verzending en betaling van retouren is aan de klant als deze is bevestigd.

Alle oorbellen zijn handgemaakt dit betekent dat alle items uniek zijn en deze soms kunnen iets verschillen met de foto. Dit is normaal bij handgemaakte producten. Maar dit heeft nooit invloed op het algehele uiterlijk of de functionaliteit hiervan. De verschillen kunnen bestaan uit: kleur en vorm in vergelijking met bijvoorbeeld de foto op de website. Ik neem geen items terug vanwege deze reden. U kunt contact opnemen als u iets wilt bespreken. De meeste oorbellen zijn made to order, dit betekent dat de oorbellen pas worden gemaakt als ze zijn besteld. De bestelling wordt binnen 3-5 werkdagen bezorgd.

Ziet u een oorbel naar uw wens maar wilt u die in een andere kleur of vorm, schroom dan niet even een berichtje te sturen. Dit kan altijd geregeld worden. Lees de verwerking en verzendtijd zorgvuldig door. Het kan namelijk iets langer duren omdat het made to order is, maar dit is dan ook aangeven. Ik neem namelijk geen producten terug die nog geleverd zijn binnen de aangegeven tijd hiervoor.

Neem echter wel contact met mij op als u een bestelling met spoed moet hebben, dan heeft uw bestelling voorrang.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.