...

Mushroom Cat Top

22,50

Superleuke Groene Top met Verstelbare Zijkanten

Ontdek onze superleuke groene top met verstelbare zijkanten, waarmee je zelf de lengte kunt aanpassen. Of je nu kiest voor een cropped look of liever wat meer bedekking wilt, deze top past zich aan jouw stijl aan. Perfect voor elke gelegenheid!

Uniek Design
Deze top is niet alleen praktisch, maar ook een echte eyecatcher. Op de voorkant vind je een met de hand geïllustreerde tekening van een schattige kat en een paddenstoel. Deze speelse en unieke illustratie maakt de top extra bijzonder en voegt een vleugje creativiteit toe aan je outfit.

Details:

  • Kleur: Groen
  • Pasvorm: Verstelbare zijkanten voor jouw perfecte lengte
  • Unieke illustratie: Met de hand getekende kat en paddenstoel
  • Materiaal: 95% katoen en 5% elastaan

Creëer jouw eigen look met deze veelzijdige en stijlvolle top – perfect voor elke dag!

SKU: LJ58394-1 Categorie:

Stijlvolle Handgemaakte Top

Maak kennis met onze met de hand geïllustreerde mushroom cat top in een prachtige groene tint. Deze unieke top is perfect voor elke kattenliefhebber die zijn of haar stijl wil uitdragen. Gemaakt van 95% katoen en 5% elastaan, biedt deze top zowel comfort als een goede pasvorm.

Comfortabel en Functioneel

De mix van materialen zorgt voor een ademende stof die ideaal is voor zowel casual als iets chiquere gelegenheden. Bovendien, als je twijfelt tussen twee maten, raden we aan om de grotere maat te kiezen voor de beste pasvorm.

Voeg een Vleugje Persoonlijkheid Toe

Met het schattige mushroom cat ontwerp voegt deze top een speelse toets toe aan je garderobe. Of je nu thuis bent of onderweg, je zult zeker een glimlach op je gezicht hebben met deze charmante creatie.

size

S, M, L, XL

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.